17 maji i LGBTI dhe një vjetori i marrëveshjes Rama-Basha. 17 maj 2018

17 maji njihet si dita e komunitetit homoseksual dhe në të gjithë botën organizohen parada nga ky komunitet.Por si sot një vit më parë Rama e Basha u mbyllën për disa orë në ambientet e kryesisë së kuvendit, ngaku dolën me një marrëveshje për bashkëqeverisje, për të shkuar në këtë mënyrë drejt zgjedhjeve të qershorit.Por sot Rama ka qenë në samitin e Sofjes, ndërsa Basha folës aktiv në parlament, ku iu pre fjala për shkak të tejkalimit të kohës.

Të Fundit