“1 vit ma japin, një vit s’ma japin” Studenti nuk merr paratë e bursës

Gëzim Ndou nga Puka tregon, se djali i tij ka ndjekur për 4 vjet shkollën profesionale “Karl Gega” në Tiranë. Ai është akomoduar në konvikt, ku ka paguar dhe shuma duhet t’i kthehej. Por kjo nuk ka ndodhur për dy vjet nga 4 vjet shkollë. Kthimi i shumës duhet të bëhej, pasi i riu, njërin prind e ka invalid.Gëzimi tregon, se është interesuar në bashkinë e Tiranës, por nuk ka marrë asnjë zgjidhje. Gazetarja e “Stop” u interesua në Drejtorinë e Konvikteve për shkollat e mesme, ku na u premtua verifikimi i rastit. Ne mësuam, se paratë janë në postën shqiptare dhe i riu mund të tërheqë shumën prej 63 mijë lekësh të reja.

Të Fundit