Stop-Lushnje, me ndërhyrje në zemër i mohojne kempin, Stop zgjidh rastin. (04.02.2019) – Stop
KLIPET

Stop-Lushnje, me ndërhyrje në zemër i mohojne kempin, Stop zgjidh rastin. (04.02.2019)

“Stop” ka shkuar në Lushnje, për problemin e qytetarit Durim Ngreca.Durimi është operuar në zemër në janar 2018 dhe ka zëvendësuar valvolën e aortës, por nuk përfiton kemp.KMCAP-i i Lushnjës ia ka nisur rastin për kompetencë KMCAP-it epror, edhe pse Durim Ngreca i plotëson të gjitha kriteret për të përfituar kemp.Gazetarja e së bashku me qytetarin i drejtohen Sigurimeve Shoqërore të Lushnjës.Fatmir Muca, mjek specialist dhe anëtar i komisionit të Kempit, thotë, se nuk ishin të qarta vitet e punës së Durim Ngrecës, por tani rasti do të rishqyrtohet dhe Durimi do të marrë kempin, që i takon.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *