Pronari i shtëpisë në Amerikë, komshia blen eksploziv, ja çfarë bëri për ti marrë pronën! – Stop
KLIPET

Pronari i shtëpisë në Amerikë, komshia blen eksploziv, ja çfarë bëri për ti marrë pronën!

Jemi në Shkodër. Abdyl Koprencka është denoncuesi, i cili prej shumë vitesh jeton në Amerikë.Në vitin 1993 ai përfiton nga Ndërmarrja e Banesave Shkodër një apartament. Më pas ai shkon në Amerikë dhe kur kthehet pas ca vitesh, sheh, se banesën ia kishte zënë fqinji, i cili pretendon, se gjithashtu e ka përfituar nga kjo ndërmarrje me anë të kontratës së shitblerjes.Në vitin 2011 Abdyli pajiset edhe me certifikatë.Pas shumë përpjekjesh gjyqsore, Gjykata e Shkodrës, në 2011-ën, me vendim të formës së prerë, e bëri të pavlefshme kontratën e fqinjit dhe urdhëroi ZRPP-në në atë kohë të korrigjonte të dhënat e pronës, duke ia dhënë Abdylit dhe të vëllait Orhanit. Në vitin 2015 dhe në vazhdim denoncuesi paditi fqinjin, duke kërkuar t’i lirojë pronën, por gjykatat e kanë pushuar si cështje dhe mbeti po ashtu deri në 2022-shin, kur Abdyli e paditi sërish fqinjin.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *