Burrel/Pas vdekjes se burrit i shfaqet e biresuar pa dijeni, mbesa e te ndjerit-Stop-30 Qershor 2021 – Stop
Të Gjitha

Burrel/Pas vdekjes se burrit i shfaqet e biresuar pa dijeni, mbesa e te ndjerit-Stop-30 Qershor 2021

Nurije Cevani, e cila jeton në Burrel, na tregon, se pasi i vdiq i shoqi në 2017-ën, pas 6 muajsh i del në skenë një fëmijë i birësuar, vajza e kunatit.Nurija iu drejtua organeve kompetente dhe në përfundim të hetimeve, u provua, që ishin bërë falsifikime. Kjo ka ndodhur për shkak të pasurisë, apartamenti dhe dyqani në qendër të qytetit. Zonja tregon, se ka mbajtur fëmijët e të afërmve, por nuk ka bërë asnjë birësim.Prokuroria e Matit ka dalë në përfundimin, se vendimi i birësimit i 1991-shit, është i bazuar në dokumente të falsifikuara, por duke qenë, se vepra penale ishte e parashkruar nga koha e gjatë, është kërkuar pushim dhe është rekomanduar, që e interesuara t’i drejtohet një procesi civil. Gjykata Adminstrative e Tiranës ka zeruar hetimin e Prokurorisë së Matit, përsa i përket falsifikimit dhe ka rrëzuar kërkesë padinë, duke marrë të mirqenë vendimin e birësimit të 1991-shit. Sot zonja është në Apelin Administrativ, për të hequr Violeta Cevanin nga trungu i familjes.2 vëllezërit e të ndjerit Rifat Cevani dhe babait biologjik të vajzës, Nuredin Cevani, mohojnë të kenë dëgjuar si nga njeri ashtu dhe nga vëllai, që është gjallë, cështjen e birësimit.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *