Vajza me probleme dëgjimi, Stop dhe Spitali Amerikan zgjidhin problemin 11 korrik 2018

Në qershor, “Stop” transmetoi rastin fatkeq të Zije Cikoja, banuese në Griqan të Elbasanit, vajza 8-vjecare e të cilës ka probleme me dëgjimin. Ndërhyrja në Spitalin Amerikan kushton 1500 euro, dhe Zija nuk i ka këto para.Pjerin Radovani dhe klinika Radovani ofruan aparat dëgjimi falas për vajzën e vogël.Spitali Amerikan i mori përsipër ndërhyrjen dhe kujdesin deri në fund.Shumë qytetarë ofruan ndihma në të holla për voglëushen me mamanë e saj.

Të Fundit