Vajza: Botoks-i më ka lehtësuar dhimbjen e migrenës, kam bërë dhe tek sqetullat

Një nga pacientet që ka aplikuar botoks-in foli për mikrofonin e Euronews Albania, ku tregoi dhe ndërhyrjet.

Ajo u shpreh se aplikimi i botoks-it i ka lehtësuar dhimbjen e migrenës ndërsa nënvizoi se ka bërë botoks dhe te pjesa e sqetullave.

“Kam shumë vite që vuaj nga migrena dhe më ndihmon shumë si proces. Sa herë që aplikj botoksin me lehtëson dhe dhimbej e kokës më largohen. Kam bërë dhe botoks te pjesa e sqetullave”- theksoi ajo

Të Fundit