Turi ne provimet e matures shteterore!

Këto ditë janë zhvilluar disa protesta të maturantëve para Ministrisë së arsimit, për shkak të cilësisë së tezës së provimit të gjuhë-letërsisë. Pyetja e Turit, që duhet të reagonte në varkë për të shmangur shkëmbin, u bë parullë për maturantët dhe meme për qytetarët.Edhe Klintoni ka dalë nëpër rrugë dhe ka pyetur qytetarët për tezën qesharake të gjuhë letërsisë në provimet e maturës shtetërore.

Të Fundit