Tragjedia/ 13 vjecarja u godit nga kamioni, apeli per ndihme per nderhyrjet-Stop-14 Tetor 2021

Jeta e Eleni Skenderaj është në rrezik. Në 28 gusht 13 vjeçarja u godit nga një kamion në Tiranë. Me lot në sy, vogëlushja rrëfen tmerrin, që përjetoi. Aksidenti i rëndë e ka dëmtuar vajzën dhe organet e saj jetësore. Ajo ka nevojë për trajtim të specializuar dhe një seri ndërhyrjesh. Prindërit e saj e kanë të pamundur ta dërgojnë vajzën jashtë vendit! Gjëndja e saj është shumë e rëndë dhe levizja e saj drejt Turqisë duhet të bëhet me avion mjekësor dhe sa më shpejt të jetë e mundur. E shtrirë në spital, Eleni bën apel për ndihmë dhe kërkon ndihmën e të gjithë shqiptarëve.Ajo duhet të qëndrojë në spital rreth 3-4 muaj dhe kostot e ndërhyrjeve dhe shkojnë në 80 mijë dollarë.

Të Fundit