“Ta çaj ballin” punonjësit e policisë kërcënojnë qytetarin për një video.

Një qytetar ka filmuar një polic në Kombinat, që merr qese ushqimesh nga tregtarët ambulantë. Polici dhe kolegët e tij kërcënojnë qytetarin, sapo e shohin, që ai po i filmon.

Të Fundit