Stop-Tërmeti i Tepelenës tund sërish vendin. (24.06.2019)

Kolegji zgjedhor la sot në fuqi mbajtjen e zgjedhjeve lokale në 30 qershor.Pas presionit ndërkombëtar, opozita zhvilloi të premten një protestë mëse paqësore.Kryeministri Rama u prit me këngë në Tepelenë këtë fundjave dhe shpreh, se nuk mund të ikte nga jugu i vendit, pa u ndalur në Tepelenë.Tërmet Peci u filmua në fundjavë, duke bërë fushatë elektorale në ambientet e kishës. ‘Stop” bën paralelizëm me aktorin Albanese, që kërkon votën në kishë.

Të Fundit