Stop-Skandali/Interpoli ngaterron indetitetin e kosovarit me nje vrases nga Shkodra! (6 prill 2020)

Në “Stop” ka mbërritur një shqetësim nga vëllai i shtetasit Hajdin Sadiku, Enveri, i cili kërkon ndihmë, pasi bën publik një skandal, që po i ndodh. Vëllai i tij 42 vjec, me 3 fëmijë nga Kosova e banim në Angli,ngatërrohet me një person nga Shkodra, Bib Nikja dhe ky i fundit, akuzohet për një vrasje në vitin 2001 në Shqipëri. Familja Sadiku ka mbetur e shokuar, kur para disa javësh,policia angleze e ka arrestuar në mes të natës si kriminel për llogari të Interpolit Shqiptar.

Stop ka mësuar, se identitetet e dy personave nuk kanë lidhje fare me njëri-tjetrin. Datat e lindjes dhe gjenaralitetet nuk përputhen dhe cdo gjë duket kaq absurde.Interpoli duket se është bazuar në një fotografi të Hajdinit dhe nuk i kanë dhënë asnjë shpjegim tjetër. Hajdini është i gatshëm të bëjë analizën e ADN-së, te tregojë edhe dokumentet e të provojnë,që nuk ka qenë asnjëherë në Shqipëri. Vetë Hajdin Sadiku tregon tmerrin e arrestimit dhe momentet në një nga burgjet e sigurisë së lartë në Angli, vetëm, se e kanë ngatërruar me një vrasës nga Shqipëria.Nga ana tjetër Drejtori i Interpol Shqipëria, nuk dha argumente për këtë gabim, por këshilloi, që Hajdini të marrë avokat e të bëjë analizën e ADN-së për ta paraqitur në gjyq në Angli…!!!

Të Fundit