Stop – Shkolla Mrekullia dhe Shoqata Liria ne Suedi ndihmojne per termetin! (24 dhjetor 2019)

Svenja Hirsch dhe Till Wendland janë dy të rinj nga Gjermania, që kanë ardhur me bicikletë nga vendi i tyre, për të ofruar kontributin e tyre për familjet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri. Ata bashkë me gazetaren e “Stop” cojnë ndihma për banorët e prekur nga tragjedia në Vorë dhe Tiranë.Vec tyre, shkolla Mrekullia dhe shoqata Liria në Suedi kanë ofruar ushqime e veshmbathje për ata, që kanë sot nevojë.

Të Fundit