Stop-Sensibilizimi në “Stop”, qytetarët ndihmojnë pacientin me hemofili A.(24.06.2019)

Pak ditë më parë “Stop” transmetoi rastin e qytetarit Sabri Ceka, i cili vuan me diagnozën Hemofili A. Pasi trokiti në të gjitha zyrat e mundshme, nuk mundi të sigurojë Age flutur, për të cilën ksihte nevojë. Por pas transmetimit të problemit të tij në “Stop”, u sensisibilizuan qytetarët brenda dhe jashtë vendit, mes cilëve dy infermierë nga Gjermania, Pranvera Kamberaj dhe Gestian Potka, që i siguruan nga 20 age secili, si dhe Violeta Nocaj nga Rubiku me 1 age.

Të Fundit