Stop – Pirueta fizike e Bashes dhe falli ne filxhanin e Rames! (25 qershor 2019)

Shnet
Kreu i PD-së Lulzim Basha ka pritur sot në zyrën e tij të ngarkuarën me punë të ambasadës së SHBA në Tiranë, Lejla Moses.Pas takimit, Basha bëri një piruetë të plotë, për të pritur kamerat, të bëheshin gati për deklaratën e tij.Basha përsëriti akuzat ndaj mediave, që sipas tij, po i shërbejnë qeverisë.Nga ana tjetër, kryeministri Rama vijon fushatën, ku nuk ka më ide e alternativa, por në mënyrë simbolike, Rama ka para filxhan, gjatë një takimi-kafe me banorët e kryeqytetit.

Të Fundit