“Stop” i bashkohet OFL-se me sekuestrime pasurish.

Gazetari i “Stop” ka dalë nëpër rrugë, duke improvizuar aksionet e OFL. Ai kishte veshur një uniformë të ngjashme me ato të efektivëve të strukturës së re dhe ka realizuar intervista e “kontrolle” mes qytetarëve.

Të Fundit