Stop – Fier, nena me 4 femije ne kushte mbijetese, thirrja e “Stop” e “Fundjave”! (08.02.2019)

“Stop” dhe “Fundjavë ndryshe” janë ndalur në Fier në misionin e tyre humanitar, në familjen e Migena Buzarakaj. Ajo jeton me 4 fëmijët e saj nga nga 4 deri në 8 vjec, në një dhomë të vetme me lagështirë, në fshatin Kashisht, liruar nga një i afërm. Bashkëshorti i Migenës ka ndërruar jetë nga kanceri 3 muaj më parë dhe në këto kushte mbijetesa e familjes është bërë tejet e vështirë.”Stop” dhe “Fundjavë” i bëjnë thirrje solidaritetit njerëzor, të ndihmojnë me shtëpi të re Migena Buzarakajn dhe fëmijët e saj.

Të Fundit