STOP – EMISIONI 91

Siguria rrugore që merr jetë njerëzish!
Gjykata Kushtetuese mori vendimin për heqjen e mandatit për deputetin Koco Kokëdhima, pasi ka përfituar para publike, kur ishte zgjedhur anëtar i parlamentit. Mungesa e sigurisë në rrugë dhe konkretisht e trafik-ndarëseve vlerësohet ndër shkaqet, që coi në humbjen tragjike të jetëve të dy fëmijëve në Kavajë. Pamje nga përmbytjet e fundit vijnë përmes filmimeve amatore të qytetarëve.

Të Fundit