STOP – EMISIONI 76

Kryeministri Rama firmos dhe pikturon tubin e parë të TAP-it!

Një video e ujit që bie. Furgoni i djegur qëndron sërish në të njejtin vend, edhe pse disa javë më parë emisioni Stp e ngriti këtë cështje. Kryeministri Edi Rama firmosi sot në mënyrë simbolike tubin e parë, të ardhur në kuadër të projektit TAP. Edhe pse një projekt gazsjellësi, për Ramën vizatimi i një llambe elektrike, ishte e duhura për këtë aktivitet.

 

Të Fundit