STOP – EMISIONI 73

Nga qyteti i qenve, te qyteti sipas Erion Veliajt!
Në këtë pjesë të emisionit transmetohen video pikante të filmuara nga vetë qytetarët. Nga heronjtë e Lurës, lukunia e qenve në zonën e Freskut, ikja nga shkolla e deri tek koncepti i kryebashkiakut Erion Veliaj për qytetin, shfaqen në këtë pjesë.

 
Problemet me shpronësimet për Rrugën Transballkanike.
Ministria e Brendshme reagoi pas videos së shfaqur  në emisionin Stop për automjetin e vjedhur në komisariatin e Lacit. Më pas trajtohet problemi i vlerës së shpronësimeve për rrugën transballkanike në Vlorë.    

Kamera e fshehtë për referendumin socialist dhe reagimet!
Në këtë pjesë të emisionit jepen reagimet e politikës për procesin e referendumit të socialistëve, pas kameras së fshehtë të transmetuar në “Stop”. Ben Blushi, Mimoza Hafizi, Pandeli Majko, por dhe gazetat dhe sitet on line pasqyruan problematikën e manipulimit të votimeve.

Të Fundit