STOP – EMISIONI 34

Politikë apo humor!

Greva e urisë e studentëve në vitin 1991 është përkujtuar në ambientet e Kino-Klubit të Qytetit Studenti.Gazetarët e Stop kanë realizuar intervista me personazhe të kohës, apo “të shpikur” së fundi në PD. Më pas momente “pikante” nga seanca parlamentare dhe humor me batutat politike të Koco Kokëdhimës dhe Klajda Gjoshës.

Fabrika “armike e ambientit”!

Në këtë pjesë trajtohet cështja e ndotjes së ambientit nga oxhakët e kompanisë KMY. Drejtori i Agjensisë Kombëtare të Mjedisit Julian Beqiraj deklaron, se ka gjobitur kompaninë dhe i ka lënë afat të bëjë matjet e ndotjes.

Tirana si Siria, bashkia reagon në terren!

Pas pamjeve të shfaqura në emisionin Stop të një dite më parë, për mbetjet inerte në rrugët e kryeqytetit, bashkia e Tiranës, ka marrë sot masa për pastrimin e territorit. Më pas një vëzhgim mbi rrezikun e telave të tensionit të lartë në qytetin e Lezhës.

Të Fundit