STOP – EMISIONI 20 (SEZONI 3)

Hitparade i absurdit shqiptar.
6 inspektorë, përfaqësues të institucioneve të ndryshme kanë mësyrë për kontroll në një biznes me vetëm 2 punonjës. Policia rrugore i ka vënë gjobë një autobusi turistik. Një qen ka shkuar të “vizitohet” në spitalin e traumës në Tiranë. Një person ka rënë pa ndjenja në tokë, por askush nga kalimtarët nuk ndalon t’i japë ndihmë. Banorët në Memaliaj kanë improvizuar një urë në parimin e një teleferiku, pasi nuk kanë zgjidhje tjetër. Janë këto disa nga momentet, që transmetohen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop” në rubrikën “hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit