STOP – EMISIONI 157 (SEZONI 2)

Hitparade i absurdit shqiptar.
Një qen pi ujë në cezmat e bashkisë në Tiranë. Një qytetar në Vlorë po mbledh lule në ato pak hapësira të gjelbra në qytet. Goma makinash digjen në Murriqan të Shkodrës. Në emër të këndeve sportive disa paralele duken nën dritaret e një pallati. Në një tjetër pallat, shkallët janë mbushur me plehra dhe ujra të zeza. Janë këto disa nga situatat me foto e video të transmetuara dhe komentuara në hitparade-n e sotëm në “Stop”.

Të Fundit