STOP – EMISIONI 140

Donald Lu mbështet Bankers Petroleum.
Ambasadori Donald Lu ka qenë tepër i zënë me reformëm më drejtësi, megjithatë e gjeti kohë për t’i bërë letër prokurorisë për të mbyllur hetimet për Bankers Petroleum.

 
Të qeshim së bashku!
Përmbledhja e disa puntatave, ku protagonistët e këtij emisioni Saimir dhe Genti nuk e mbajnë dot të qeshurën.

Mos hidhni plehra!
Emisioni Stop u bën një apel qytetarëve “Mos hidhni plehra në ambientet ku jetoni!”

Të Fundit