STOP-EMISIONI 137(SEZONI 7)14 Mars 2022- Hitparade i absurdit shqiptar.

Amari është filmuar nga prindërit duke u argëtuar me emisionin Stop.Edhe jë gjel është ngulur para ekranit, ku shfaqet emisioni “Stop”.Një hekur i vjetër i kohës, një karrocë me kuzhineta, një radio e kohës së komunizmit, sapuni mimoza, apo dhe kartmonedhat e vjetra, janë disa nga fotot, që shfaqen e komentohen në “Stop” në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit