Stop e Shqiptaret per shqiptaret ne ndihme te njerezve ne nevoje

Stop vazhdon nismën dhe rrugëtimin, për të ndihmuar familjet e pamundura. Përvec kushteve të vështira ekonomike, shumë familje tashmë përballen dhe me situatën e vetizolimit. Stop, Shqiptarët për shqiptarët dhe Sidrit Bejleri, kanë shkuar të ndihmojnë familjet në Pezë. Familjet e përzgjedhura, përvecse janë të izoluara prej largësisë, janë goditur edhe nga tërmeti dhe jetojnë në cadra. Ne kemi ndihmuar me ushqimet bazë 5 familje në Pezë.

Të Fundit