“Stop” dhe “Fundjava Ndryshe” bashkë për të ndihmuar Xhoelin vetëm 2-muajsh

Sa e vështirë është të jesh gjithë kohën me frikën, se mos fëmija mund të vdesë. Këto janë fjalët e një prindi, të babait të foshnjës 2 muajsh Xhoel Blloshmi, i cili ka lindur me një problem në zemër. Xhoeli ka nevojë për një operacion sa më parë, pasi rrezikon të ndërrojë jetë, si pasojë e aortës kryesore, që ndodhet në anën e kundërt të zemrës.Operacioni, transporti dhe trajtimi pas ndërhyrjes kushtojnë 35.000 €. “Stop” dhe “Fundjavë ndryshe” kanë hapur një gofoundme, për ndihmuar engjëllin e vogël, që t’ia dalë.

Të Fundit