Stop – Deshmite e muxhahedineve: Si u behet lavazh truri te rinjve shqiptare! (05 nentor 2019)

Mëse një vit më parë socialisti Pandeli Majko mori pjesë në konferencën e muxhahedinëve iranianë. Sot mijëra të tillë janë në Shqipëri japin dëshmi për mënyrën, sesi kanë ardhur, si jetojnë dhe si janë të organizuar. Farid Shakarami dhe Rahman Mohamadiyan tregojë për oragnizatën MEK dhe problemet për ta dhe të rinjtë shqiptarë. Ata thonë, se përmes anëtarëve të MEK, po tërhiqen në rrugë të rrezikshme edhe të rinj shqiptarë. Muxhahedinët kanë sjellë me vetë para kesh nga pasuritë e Sadam Hysein dhe me to u bëhet shplarje truri njerëzve.Në një video të sky neës baronesha Nikolson tregon për aferat dhe paratë e Sadamit, të lidhura me organizatat terroriste ndërkombëtare.

Të Fundit