Stop – Cfare solli 2018-ta e cfare presim sivjet? Flasin qytetare e politikane! (02 janar 2019)

Në nisje të këtij emisioni gazetarja e “Stop” ka intervistuar qytetarë e politikanë, të cilët i ka pyetur, se cfarë u solli viti 2018, që sapo lamë pas.Përgjigjet janë nga më të ndryshmet e po kaq të larmishme janë edhe opinionet dhe dëshirat e tyre për atë, që presin nga 2019-ta.

Të Fundit