Stop – Cfare beri Turi, se na iku truri …qytetaret komentojne pyetjen qesharake! (16 Qershor 2020)

Këto ditë janë zhvilluar disa protesta të maturantëve para Ministrisë së arsimit, për shkak të cilësisë së tezës së provimit të gjuhë-letërsisë. Pyetja e Turit, që duhet të reagonte në varkë për të shmangur shkëmbin, u bë parullë për maturantët dhe meme për qytetarët.Edhe Klintoni ka dalë nëpër rrugë dhe ka pyetur qytetarët për tezën qesharake të gjuhë letërsisë në provimet e maturës shtetërore.

Të Fundit