Stop – Akademia europiane-agjensia mashtruese, administratori me precedente! (12 nentor 2019)


Para se të shkojë në Itali, kompania “Akademia europiane shpk”, i kërkon qytetarit, që të ndjekë një trajnim 4 ditor për kujdestar social dhe për këtë, do të paguante 210 euro. Por erdhi tetori e nëntori dhe për punë në Itali as që flitej. Qytetari interesohet pranë kompanisë, por i përgjigjen, se është e pamundur, pasi janë shtrënguar gjërat. Pas vitit të ri është përgjigja tjetër , që i rezervohet qyetarit, që ka paguar për aplikim dhe trajnim. “Stop” zbardh profilin e Xhuzepe Xitos. Ai rezulton një person me precedentë të shumtë kriminalë në Itali. Disa herë ai ka mashtruar me palestra e kompani, duke u marrë paratë qytetarëve e duke u zhdukur pa lënë gjurmë.

Të Fundit