Specialistit të OSHE-së treshi i duket tetë, ja si e pëson qytetari…

Dashamir Laçi, një banor nga Sukth katund, tregon, se në muajin shkurt 2022 vuri panele diellore, pasi mori leje dhe konfirmim për lidhje 3 fazore. Në këtë mënyrë ai vuri 48 panele në taracën e shtëpise dhe dyqanit.Jo vetëm, që Dashamiri nuk ia pa hajrin paneleve, por u mbifaturua. Energjia nga 360 mijë lekë, i shkoi mbi 800 mijë lekë.Në këto kushte, Dashamiri nisi ankesat. Me rradhë e vizituar 5 grupe nga OSHE-ja, nga Shijaku e Durrësi, por nuk zgjidhën gjë.Në u interesuam në Zyrat e OSHEE Shijak, ku specialisti Albert Bezaku, tha, se fotografisti e ka bërë gabim foton, për shkak të këndit të dritës. Por në fakt gabimin e ka bërë specialisti, që ka hedhur të dhënat.Në zyrat qendrore të OSHEE-së na premtuan zgjidhjen e problemit të mbifaturimit për Dashamir Lacin.

Të Fundit