“Shokët e klasës i bënë fletë-rrufe sepse ajo nuk ua varte”, shkrimtarja: Kisha me qindra

Shkrimtarja Vera Bekteshi ka rrëfyer sonte në “Opinion” në Tv Klan se ka rënë dhe vetë pre e fletë-rrufeve në kohën e komunizmit.

Këto të fundit ishin letra të mëdha që afishoheshin zakonisht në mur apo trungje pemësh dhe ‘shënjestronin’ persona të caktuar duke i akuzuar për shkelje të normave.

Bekteshi thotë se në fakt gjëja e vetme që ajo kishte bërë ishte se vishej si europiane, por gjithsesi pa e tepruar. Spartak Ngjela shtoi se kjo nuk ishte arsyeja e vërtetë në fakt, pasi sipas tij ata që i përgatisnin fletë-rrufetë Verës ishin djem që ajo i kishte refuzuar dhe e bënin një gjë të tillë në formë hakmarrjeje.

Vera Bekteshi: Fletërrufeja për pamjen e jashtme, si evropiane!

Spartak Ngjela: Një shok i yt ta ka bërë, i ngushtë…

Vera Bekteshi: Po e di mo e di, nuk do e them se kush…

Spartak Ngjela: Jo po që ta dish, memorien e kam…

Vera Bekteshi: Ditën që unë kam shkuar në fakultet, viti i 3-të kam qenë me këtë fustan dhe këto flokë. Ka ndonjë tepri?!

Të Fundit