Shkolla Mrekullia, shoqata Liria ndihmojne te prekurit nga termeti!

Svenja Hirsch dhe Till Wendland janë dy të rinj nga Gjermania, që kanë ardhur me bicikletë nga vendi i tyre, për të ofruar kontributin e tyre për familjet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri. Ata bashkë me gazetaren e “Stop” cojnë ndihma për banorët e prekur nga tragjedia në Vorë dhe Tiranë.Vec tyre, shkolla Mrekullia dhe shoqata Liria në Suedi kanë ofruar ushqime e veshmbathje për ata, që kanë sot nevojë.

Të Fundit