Sa kemi vene maskat, 10 fishohen rastet me covid!

Me fillimin e detyrimit për mbajtjen e maskave në cdo ambient, kanë rishpërthyer edhe memet dhe situatat e humorit.Në një të tillë i kërkohet Lilo Labes, përsonazhit në filmin e realizmit socialist, që të bëjë durim deri në lokal për mbajtjen e maskës.

Të Fundit