Rama nxjerr pamjet: Kemi 5-fishuar eksportet e prodhimeve të detit

Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamje nga ajo që ai e cilëson ferma spektakolare e kultivimit të tonit për eksport në detin Jon.

Rama shprehet se ajo është e ndërtuar me standartet e nevojshme për tregun japonez. Ai thekson se falë politikave mbështetëse të peshkimit janë 5-fishuar eksportet e prodhimeve të detit.

“Ferma spektakolare e kultivimit të tonit për eksport në detin Jon, e ndërtuar dhe menaxhuar me superstandardet e nevojshme për tregun japonez.

*Falë politikave mbështetëse të peshkimit i kemi thuajse pesëfishuar eksportet e prodhimeve të detit dhe do të vijojmë t’i rrisim më tej, vit pas viti”, shkruan Rama.

Të Fundit