Rama në Berat: Pastruam skemën e ndihmës ekonomike…?! 26 shkurt 2018

Një video tashmë virale, shfaqet në “Stop”. Bëhet fjalë për fëmijë indianë, që mësojnë fjalën shqipe “katunar”.ARRSH në mënyrë ironike u ka bërë thirrje qytetarëve të bëjnë kujdes nga rroga e gropat në autostradën Tiranë-Durrës, edhe pse është institucioni, që paguhet me taksat tonë për të bërë e mirambajtur rrugët e jo për të na njoftuar, gjendjen e keqe të tyre…?! Kryeministri Rama dhe kabineti qeveritar ishte gjatë fundjavës në Berat, ngaku i mëshoi fort efikasitetit të pastrimit të skemës së ndihmës ekonomike. Rama tha, se sistemi kompjuterik është i saktë e i ftohtë. 

Të Fundit