Qytetari: Kam harxhuar 2 mijë euro për 5 ditë pushime në Spille

Edhe pse sezoni ka nisur, jo të gjithë kanë mundësi financiare dhe pune të bëjnë pushime.

Së fundmi një qytetar në një intervistë për media është shprehur se vjet ka bërë pushime në Spille dhe për 5 ditë ka harxhuar 2 mijë euro.

Ai shtoi se këtë vit çmimet janë shtrenjtuar dhe se nuk e di nëse do të bëjë pushime dhe për shkak të punës.

“Vjet i kam bërë pushimet në Spille dhe më shkuan 2 mijë euro për 5 ditë. Këtë vit është më shtrenjtë”- tha ai.

Të Fundit