“Peshoret janë dobët në s*ks” qytetarët dhe parashikimet për 2023

Në nisje të vitit të gjithë mendojnë dhe urojnë, që ai t’u sjellë sa më shumë gjëra të mira e të gëzueshme. Sa besojnë shqiptarët te horoskopi dhe a bine dakord me shenjën nën të cilën kanë lindur? Ne kemi realizuar intervista, përgjigjet e të cilave janë plot humor.

Të Fundit