Meta refuzon Bushatin për kufirin detar, gafa e një drejtori ujësjellësi.

Si sot 27 vjet më parë u rrëzua busti i diktatorit Enver Hoxha.Sot presidenti Ilir Meta deklaroi refuzimin, që i bëri kërkesës së ministrit të jashtëm Ditmir Bushati për autorizim, lidhur me negociatat për kufirin detar me Greqinë.Drejtori i ujësjellësit Sarandë,Sheme Lalo, deklaroi në një studio televizive lokale, se i ka lënë qytetarët edhe 3 ditë pa ujë dhe askush nuk ia ka kërkuar…?!

Të Fundit