Me dosje në duar, Shkëlzen Berisha paraqitet në SPAK

Djali i ish kryeministrit Sali Berisha, Shkëlzen Berisha ka mbërritur këtë të enjte paradite në prokurorinë e Posacme, SPAK.

Siç shihet në këtë foto, Shkëlzen Berisha mbante në duar dhe një dosje dhe ka hyrë në derën e SPAK, i vetëm, i pashoqëruar nga ndonjë avokat.

Nuk dihet ende arsyeja përse Shkëlzen Berisha është thirrur në SPAK.

Me dosje në duar, Shkëlzen Berisha paraqitet në SPAK

Të Fundit