Martohet me jelek shqiptar, ja cili ambasador habiti të ftuarit!

Në fakt një tjetër ambasador, që shërbeu në Shqipëri deri një vit më parë, Luigi Soreca i BE-së, është martuar dhe në fotot në rrjetet e tij sociale, ai dhe bashkëshortja, shfaqen me jelekë shqiptarë.

Të Fundit