Kush e bëri të përlotet Yuri Kim-in?

Sot është solstici i verës, apo dita më e gjatë e vitit. Në këtë ditë ka dalë në konferëncën e fundit për shtyp në vendin tonë, ambasadorja amerikane Juri Kim.Gjatë përshëdetjes në Shqip, Kim u ngatërrua dhe tha, se ndjehej e emocionuar para largimit nga vendi ynë.E pyetur për cështjen e iranianëve të organizatës Mek, Kim tha, se i përket qeverisë shqiptare, të vendosë, nëse do të vazhdojë t’i mbajë, por ata duhet t’i binden ligjeve dhe rregullave të Shqipërisë.

Të Fundit