Kur farmacistja të jep gabimisht dy ilace gjumi…

Rasti i një farmacisteje, që i ka dhënë gabimisht pacientes dy ilace gjumi, ka shfrenuar fantazinë dhe humorin në studio. Djemtë thonë, se gruaja ka fjetur aq gjatë, sa nuk di, që në Shqipëri janë ndërruar qeveritë…Madje ajo është zgjuar vetëm për të ndryshuar anën në krevat.Të tilla doza gjumësjellësish, përdoren për të kapur rinocerontët…?!

Të Fundit