Korce/ Gjobitet per kundërshtim te forcave te policisë, por provat deshmojne te kunderten.

Një qytetar nga Korca tregon në “Stop”, se është ndaluar nga policia, e cila i ka kërkuar sediljen e posacme për fëmijët.

Ai thotë, se fëmijën e ka 12 vjec dhe shumë të shëndoshë për këtë lloj sedilje.

Por policia e ka gjobitur dhe në gjobë thuhet, se ka kundërshtuar forcat e policisë.

Të Fundit