“Kanë frikë mos i thyejmë në mes” çfarë ndodhi në backstage të kampionatit “body building”

Pak ditë më parë u zhvillua në Tiranë kampionati europian i “body building”. Ne ishim atje dhe zhvilluam intervista plot humor me të rinj të ushtrojnë sportin e ndërtimit të trupit dhe muskujve.

Të Fundit