Indiania këndon shqip, e dashuruar me shqiptarin dhe shqipërinë

Një e re indiane shfaqet në video duke kënduar në gjuhën shqipe një këngë, që e ka krijuar vetë.Ajo tregon, se është martuar në Shqipëri, pasi ka rënë në dashuri, jo vetëm me partnerin, por mbi të gjitha me Shqipërinë.

Të Fundit