Identifikohen dy raste me variantin Delta në Gjirokastër

Identifikohen 2 raste të variantit Delta ne Qarkun e Gjirokastrës.

Burime te sigurta per BalkanWeb bejne te ditur se nje studente e ardhur nga jashte shtetit nje dite me pare nga fshati “Asim Zeneli”, ka shfaqur komplikacione dhe simptoma te ngjashme me ate te tipit indian te virusit Corona.Ndersa rasti i dyte eshte shenuar ne Permet tek nje person 45 vjecar i ardhur dhr ky jashte Shqiperise. Te dy rastet trajtohen ne rregjim shtepiak dhe deri tani gjendja e tyre shendetesore eshte e stabilizuar.

Të Fundit