“Hë mi se jam me njerëz” – demokrati lë në mes fjalimin për doktorin pas telefonatës së gruas

Një qytetar demokrat ka dalë të flasë në një prej aktiviteteve të PD-së së Rithemelimit. Por ai nuk e ka kuptuar, që ka qenë në qendër të vëmendjes së audiencës, ndërsa i ka rënë telefoni dhe është përgjigjur.

Të Fundit