“Fitojnë deri në 10 mijë euro”/ Rama prezanton të rinjtë nga Korça: Të vetëpunësuar në tregun global online dhe nxjerrin shumë të ardhura

Kryeministri Edi Rama, në inspektimet e punimeve që ka bërë në Korçë, Vlorë e Tiranë, ka folur mbi rëndësinë që kanë investimet në sektorin e teknologjisë.

Ai ka deklaruar se falë tregut global, të rinj në qytete të ndryshme të Shqipërisë sigurojnë jo pak, por mijëra euro në muaj.

Pas këtyre deklaratave, kryeministri na ka prezantuar me disa të rinj nga Korça, që tregojnë përmes një video të shkurtër eksperiencën e tyre në tregun global online.

Postimi i plotë i kryeministrit:

Ja disa nga mbi 100 të rinj e të reja në Korçë që janë vetëpunësuar në tregun global online dhe nxjerrin të ardhura shumë më të mira për veten e tyre, se sa po ta kërkonin punën në vende të tjera

Të Fundit